Instagram Facebook
FEL
  /  Belsőépítészet   /  Ne add fel a 7-napos LAKBERENDEZÉSI KIHÍVÁSt!

Ne add fel a 7-napos LAKBERENDEZÉSI KIHÍVÁSt!

Ha kipipáltad az előző nap feladatát, a lomtalanítást és úgy érzed, hogy alapos munkát végeztél, akkor egyrészt, fogadd elismerésem, másrészt vedd magadhoz az IGEN zsákot! Ha most értetlenül állsz, lapozz az előző nap feladatához, hogy tudd, a mai napodat ennek a zsáknak a tartalmával kell folytatnod!

A mai nap feladata: a rendszerezés és a funkcionalitás!

Bizony, minden tervezés alapja az, hogy miután “kikukázzuk” életünket, az új rendszerek felállítását és az alapvető funkciók kialakítását kell meghatározni! Így van ez életmódváltáskor, akár még váláskor, s bizony, majd minden veszteség megélésekor.

A mai napodat pedig töltsd azzal, hogy megtervezed a megmaradt dolgaid helyét, az ezekkel kapcsolatos gyakorlati lépéseidet, megvizsgálod az érzelmi viszonyulásodat és végül szemlézed a teret!

Ha hálószobádat vetted górcső alá és tisztítottad meg a felesleges dolgaidtól, akkor ízlelgesd, hogy a lecsupaszított tér kedvedre van-e? Ha hiányt, vagy kellemetlen érzéseket észlelsz, próbáld megfogalmazni, merj változtatni, akár bútorokat tologatni! Ha a megmaradt dolgaidnak kell helyet találni, gondold végig, hogyan tudod azt megtenni, hogy a következő napon már az orvosolt térrel tudj tovább haladni!

Ha nem hálót, hanem más helyiséget, esetleg nappalit, vagy előszobát, vagy “csak” egy falszakaszt, szekrényt választottál, a teendőd ugyanez!

A csatolt előszobai képen, amely ugyan egy teljes felújítást láttat, szembe kellett néznünk a tulajdonos kellemetlenebb érzéseivel: a szekrény keresztbe vágja a fény áramlását, az ülőke és a tükör hiánya pedig nehézséget hoz a mindennapjaiba. Ezeket orvosolva tudtunk csak a külsőn, a színeken és fényviszonyokon változtatni!

Felújítás alapvető lépése, hogy a funkcionalitást is górcső alá vesszük!

Jó hír, ha ezen túlleszel, akkor jönnek a lakberendezési kihívás lelkesebb részei! Tarts velem holnap is!

#vizsuart #vinkovicszsuzsa #lakberendezés #belsőépítészet #interiordesign #otthon #ingatlan #mindenamiotthon #ingatlanközvetítő