Instagram Facebook
FEL
  /  Belsőépítészet   /  Jöjjenek a 7-napos LAKBERENDEZÉSI KIHÍVÁS legkedveltebb feladatai!

Jöjjenek a 7-napos LAKBERENDEZÉSI KIHÍVÁS legkedveltebb feladatai!

Valljuk be, az előző napok lakberendezési feladatai nemcsak gyakorlati, hanem lelki nehézséget is hozhattak! A problémás térrel való szembenézésed, a körülötted lévő dolgok elengedése, majd egy új rendszer felállítása bizony nem kis munkát és nem kevés erőfeszítést, időt igényelt.

Jó hír, hogy ha eddig eljutottál, akkor most már ízlelgetheted is a változtatás édesebb részeit!

A mai napodat töltsd TERVEZÉSsel!

Előtted az új tér, akár új elrendezéssel, de biztosan kevesebb tárggyal, amely új arculatát várja. Nincs más dolgod, mint szárnyakat adni képzeletednek, s próbálgatni, hogy milyen színek, anyagok és belsőépítészeti megoldások azok, amelyek a legjobban fejezik ki személyiségedet! Csak elsőre tűnik bonyolultnak ez a folyamat, olyan ez talán, mint amikor új frizurát csináltatnál és már a keresgélés fázisában tartasz. Mérlegeled, hogy kicsit vágass vagy sokat, barna legyél, vagy szőke, göndör, vagy egyenes? Az otthonoddal kapcsolatban is hasonló a teendőd! Keress és kutass, járj nyitott szemmel, ízlelgesd a lehetőségeket, s érezni fogod, hogy melyik lesz a Tied!

Hálószobánk felújítása előtt mi is kinyitottuk a világra azt a szelencét, amely a lehetőségeket tartogatta. Minden szembejövő képet és megoldást lefordítottam a saját terünkre, hogy aztán, egy skandináv filmben látott sötétzöld nappali hozza el számunkra is álmainkat. Így lett a zöld a fő hangulati irány, ami aztán hozta az új fejvéget, az új lámpákat és textíleket is!

Otthonod tervezésekor tehát nincs más teendőd, mint befogadni, észrevenni és próbálgatni a lehetőségeket, mert ezek között lapul a Te, pontosabban az otthonod megújulása is!

Töltsd tervezéssel a mai napot! Ízlelgesd, hogy milyen új anyagok és színek tükrözik leginkább személyiségedet!

Tarts velem a következő lakberendezési napon is!

#vizsuart #vinkovicszsuzsa #lakberendezés #belsőépítészet #ingatlan #otthon #mindenamiotthon