Instagram Facebook
FEL
  /  Belsőépítészet   /  Csináld tovább a 7-napos lakberendezési kihívást!

Csináld tovább a 7-napos lakberendezési kihívást!

5. nap

Ha eddig eljutottál a 7-napos lakberendezési kihívásban, akkor a mai nap már különösen kedves lesz számodra! Mivel az előző feladattal belevágtál otthonod valós lakberendezési tervezésébe, elmélyültél a részletekben, ezért mára a letisztázást, a belsőépítészeti KONCEPCIÓ megszületését kell kipipálnod!

A lakberendezési tervezés folyamán szembesülsz a határtalan lehetőségekkel, szárnyalsz, mérlegelsz, képzelődsz! Dekorokat, bizonyos bútorokat mentesz közös mappába, s élvezed, ahogy a kiválasztott elemek kölcsönhatásba lépnek egymással. Támogatják és erősítik egymást, harmóniát és feszültséget szülnek. Majd arra leszel figyelmes, hogy bizonyos elemekhez, anyagokhoz, színekhez, vagy formákhoz ragaszkodni kezdesz, etalonná válnak, s ezek köré kezded el szervezni a következő anyagokat, színeket és formákat. Finomítasz még, hozzáteszel, vagy épp elveszel, s egyszer csak azt érzed, hogy összeálltak a részletek egésszé. Olyan lehet ez, mint amikor valaki verset ír, vagy komponál, fest, vagy alkot … A kezdeti bizonytalanságot már a biztos keresések, a kétségbeesett kérdéseket a magabiztos válaszok váltják fel: koncepció született!

Ha ezt megérzed, hálás lehetsz magadnak, mert kaptál egy irányt, egy útmutatást, ami támaszt ad a következő napokban is! Lesz kísértés talán a további változtatásra, de ne ess kétségbe, fogod érezni, hogy mitől lesz több a lakberendezési terved, vagy épp ellenkezőleg! Nyilván az előbbit építsd be a koncepciódba, az utóbbit pedig vesd el! De, ne szaladjunk előre! A többi feladatot őrizzük meg a következő napoknak, pontosabban a hátralévő kettőnek! 🙂

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz Te is a 7-napos lakberendezési kihíváshoz! Valósítsuk meg együtt új otthonodat!

#vizsuart #ingatlan #lakberendezés #belsőépítészet #koncepció

Lakberendezési koncepció születik
A valós otthon megszületése
Hálószoba koncepció
Hálószoba megvalósulása