Instagram Facebook
FEL
  /  Belsőépítészet   /  Élvezd ki a 7-napos lakberendezési kihívás utolsó napjait!

Élvezd ki a 7-napos lakberendezési kihívás utolsó napjait!

6. nap

Jó hírem van számodra! Most, hogy már túl vagy otthonod kipakolásán, a lomtalanításon, rendszerezted a megmaradt dolgaidat, s nemhogy belevágtál, de már ki is találtad a lakberendezési koncepciódat, itt az ideje annak, hogy belsőépítészeti tervedet megvalósítsd! Nincs más teendőd, mint hogy megvásárold a lakberendezési koncepciódban szereplő design termékeket, stílusos dekorációkat és a pihe-puha textileket!

Talán a vásárlásaidhoz kellett eddig egy nagy levegővétel, a rohangálás ideje és a vásárlás beláthatatlan költségei miatt, azonban Te, most ezt jóízűen és nyugodtan csinálhatod végig, mivel a kész lakberendezési koncepció egy tiszta költségvetést is eredményezett. Nem kell, hogy rejtett költségekbe, az ingervásárlások okozta “rablásba” fuss bele! Nem kell, hogy végigjárd a lakberendezési boltokat! Ha eljutottál a 7-napos lakberendezési kihívás 6. napjához, akkor nemcsak azt tudod, hogy mit szeretnél, hanem azt is, hogy azt hol és mennyiért találod meg.

Azonban, egy jó tanácsot engedj meg!

Vásárláskor járj nyitott szemmel, s bármi, ami megszólít, ami segíti a lakberendezési koncepciódat, ami szinte kérdést tesz fel, arra válaszolj igennel! Tudd, hogy könnyebb a teredet több lehetőséggel áthangolni, ezért merj vásárláskor nyitott maradni!

S ha ezen is túljutottál, akkor az utolsó, befejező nap aztán már tényleg az ínyedre, akarom mondani, kedvedre lesz! Tarts velem a következő napon is!

#vizsuart #lakberendezés #belsőépítészet #ingatlan #homestaging #otthon #énotthon #felújítás

Lakberendezési kihívás 6. napja: Vásárlás

Vedd meg a lakberendezési koncepciód valamennyi termékét!