Instagram Facebook
FEL
  /  Belsőépítészet   /  Eljutottál a 7-napos lakberendezési kihívás utolsó napjához!

Eljutottál a 7-napos lakberendezési kihívás utolsó napjához!

7. nap

Elérkeztél a 7-napos lakberendezési kihívás utolsó napjához, ahol nem lesz más dolgod, mint hogy az előző nap dekorációs kincseit a lakberendezési terveidnek és az aktuális inspirációdnak megfelelően elhelyezd otthonodban, azaz végre sort keríthetsz a megvalósításra, otthonod STYLINGjára!

Hosszú utat kellett bejárnod ahhoz, hogy a mai nappal végre otthonod kiválasztott szegletéből egy merőben újat varázsolj! Lakásunk felújítása – még akár így kicsiben is -, nemcsak időt és anyagi ráfordítást igényel, de bizony lelki nehézséget is. Az elhatározáshoz, a nehézségekkel való szembenézéshez, az elengedéshez épp úgy lelki erő kell, mint az újjászületéshez. S ha eddig eljutottál, akkor nemcsak otthonod, de talán Te magad is felfrissültél, megújultál!

A mai nap pedig már valóban csak ezt a varázslatot szolgálja. Nincs más teendőd, mint hogy belsőépítészeti tervedet valóra váltsd! Tapétázz, fess, ha ez szerepelt a lakberendezési koncepciódban, vagy helyezd el a kiegészítőket, díszpárnákat a megfelelő helyre! Függönyözz, vagy találd meg az új képek helyét a faladon! Dekorálj a növényekkel is, mert biztosan terveztél azokkal is!?

Fontos, hogy építs be minden dekorációs elemet, amit a lakberendezési koncepciódban megálmodtál, DE ….! Tudj és merj változtatni, elengedni, ha kell, ha úgy érzed, hogy egy-egy stílusos darab mégis túlzóvá teszi a teredet!

S ha végeztél, akkor egyrészt veregesd meg a saját válladat, másrészt oszd meg velünk is az eredményedet, hogy aztán már Te inspirálj másokat! Inspirációnak én is hozok néhány hálószobai megújulást!

Ha tetszett a 7-napos lakberendezési kihívás, akkor folytasd otthonod más pontjával is! S tarts velem továbbra is!

#vizsuart #lakberendezés #belsőépítészet #ingatlan #otthon #felújítás #styling

Egy erőteljes tapéta, néhány díszpárna és az új képek teljesen más hangulatot eredményeztek!
Nem kell túldimenzionálni a lakberendezést: friss színekkel, új dekorációkkal teljesen új atmoszférát érhetünk el.
Nem kell megijedni, ha nagyobb változtatásokat igénylünk otthonunkban!
Lakberendezési kihívás: 7 nap alatt új otthon!