Instagram Facebook
FEL
  /  Belsőépítészet   /  Hogyan vágj bele otthonod felújításába?

Hogyan vágj bele otthonod felújításába?

Egy otthon felújítását nem soroljuk az örömteli eseményeink közé, pedig az újjászületést hordozza magában!

Miért van ez így?

Egy otthon újragondolása és megvalósítása olyan ismeretlen utakra lök, annyira kiszakít a megszokottság biztonságos hálójából, annyi mindent megváltoztat életedben, hogy még a végeredmény ígérete sem tudja ezt az időszakot kellemessé varázsolni. De, talán épp a végeredmény ígérete lök cselekvésbe?!

Jó hír, hogy átírhatóak ezek a negatív beidegződések! Elegendő, ha a tudatosság talajára lépsz, s a félelem helyett a szembenézést választod! Tedd fel magadnak a kérdéseket, és igyekezz reális válaszokat adni!

  • Hogyan kezdjek bele otthonom felújításába?
  • Mennyi időbe telik otthonom felújítása?
  • Mennyibe kerül otthonom felújítása?
  • Milyen szakemberekre lesz szükségem otthonom felújítása kapcsán? …

Ebben a hónapban ezekre a kérdésekre igyekszem én is szakmai válaszokat adni, úgyhogy érdemes lesz továbbra is az oldalon maradni!?

És akkor hogyan is kezdj bele otthonod felújításába?

Elárulom :

  • Dönts! – Hozz döntést a felújítással kapcsolatban! Hidd el, hogy egy ilyen elhatározás nemcsak Téged, de a folyamatok pozitív kifutását is segítik!
  • Tervezz! – Vágj bele otthonod megtervezésébe! Ezt végezheted Te is, de kérheted szakember segítségét is. Bízz abban, hogy egy alapos lakberendezési terv szinte fogja a kezedet a kivitelezés és a döntéshelyzetek erősebb perceiben is!
  • Tárgyalj! – Egyeztess a mesteremberekkel, a tervezőkkel, lakberendezőkkel, a termékek forgalmazóival! Ezt a tervezéssel párhuzamosan végezd, hogy aztán kirajzolódjon a felújítás végeredménye, hogy a részletek végre egésszé álljanak össze!
  • Rendelj! – Egy lakberendezési terv és a kivitelezői egyeztetések konkrét számokat eredményeznek, amivel az egyik fő feszültségforrásoddal néztél szembe. A kivitelezés megkezdésével optimális, ha az anyagok rendelését is intézed, így elkerülheted a késői szállítások okozta csúszásokat is!
  • Kivitelezz! – Ha már itt tartasz, akkor biztosan megtaláltad azt a kivitelezői csapatot, vagy mesterembereket, akik lakásodból álomotthont varázsolnak. A kivitelezés gyors és optimális kifutása érdekében tarts hetente, két hetente kooperációt! Ne add ki a stafétabotot a kezedből! A jó kapcsolat nemcsak minőséget, de előre megadott időpontokat is teremt, úgyhogy nem fogsz neverending kivitelezésbe beleszaladni!

#vizsuart #lakberendezés #belsőépítészet #felújítás #otthon #ingatlan #kivitelezés

Hogyan vágj bele otthonod felújításába?
Bízz abban, hogy otthonod felújítása egy örömteli eseménnyé is válhat!
Egy otthon megújulása
Lakberendezési tervezés – Kivitelezés – Felújítás
Tervezz! Kivitelezz!