Instagram Facebook
FEL
  /  Belsőépítészet   /  Csatlakozz a 7-napos, otthonteremtő, LAKBERENDEZÉSI KIHÍVÁShoz!

Csatlakozz a 7-napos, otthonteremtő, LAKBERENDEZÉSI KIHÍVÁShoz!

Egy otthon felújítása ugyan nem könnyű feladatok elé állíthat bennünket, de azért megijednünk sem kell ettől! Ha szeretnél egy olyan lakberendezési receptet a kezedbe kapni, amivel ezt a nehézséget átírhatod, akkor csatlakozz a 7-NAPOS LAKBERENDEZÉSI KIHÍVÁSunkhoz!

Nincs más teendőd, mint 7 napon keresztül elolvasni és megvalósítani azokat a lakberendezési ötleteket, amelyekkel nemcsak átalakíthatod otthonodat, de akár otthonod felújításakor is hasznodra válthatod!

Vágjunk bele!

1. nap

Rögtön két feladattal kezdünk!

Jelöld ki azt a részét az otthonodnak, amelynek a megváltoztatására vállalkoznál! Javaslom, hogy mellőzd azt az illúziót, hogy az egész otthonnak esel most neki! Lépésekben, akarom mondani, helyiségekben gondolkodj! Érdemes egy könnyebb térrel kezdeni, amit sem a több-funkciósság, sem a bonyolult kivitelezés nem jellemez! Ilyen lehet egy előszoba, vagy épp a hálószobád, vagy akár a nappalid egy része!

Ha tudod, hogy otthonod mely részét szeretnéd 7 nap alatt megváltoztatni, akkor vedd elő a centit és egy lapot, és mérd le a helyiséged pontos méreteid, s a benne lévő tárgyakat! Dokumentálj minden állapotot, és nézz rá a fotókra idegen helyzetekben és környezetben is! Sok információt árul el otthonodról!

Minden otthon felújítása ezzel (kellene) kezdődik! A cél meghatározásával, a tér kijelölésével, majd az adott helyiség felmérésével! Ha elkészültél, jelezd egy lájkkal! .-)

Tarts velem a 7-napos lakberendezési kihíváshoz, hogy lakásodból otthont teremts!

#vizsuart #vinkovicszsuzsa #lakberendezés #belsőépítészet #ingatlan