Instagram Facebook
FEL
  /  Belsőépítészet   /  Melyek lesznek 2024 lakberendezési slágerei?

Melyek lesznek 2024 lakberendezési slágerei?

A Covid alatti időszak legfontosabb üzenetének a természetbe, önmagunkba való visszatalálást mondhatnánk. Ez a lakberendezésben is megmutatkozott azzal, hogy egyre többen választották otthonuk stílusának a naturális jegyeket.

Ez 2024-ben sem lesz másképp! Tovább hódítanak a természetes elemek, a semleges színek, a megnyugtató enteriőrök és a sok zöld, valamint a még több fény a belsőépítészetben. Ha most vágsz otthonod felújításába, akkor bátran választhatod a skandináv, vagy a rusztikus, vagy akár a japán wabi-sabi stílust segítségül.

2024 lakberendezési trendjei
2024-ben is hódítanak a természetes elemek a lakberendezésben
2024 belsőépítészeti slágere a természetesség

A Pantone is előrukkolt az idei év színével, ami a Peach Fuzz névre hallgat Ez a bársonyos, lágy árnyalat szinte simogat és szívet érintő érzéseket közvetít, mintegy segítve önmagunk megtalálását. a négy fal között. Ne csodálkozz tehát, ha ezzel a finom árnyalattal egyre többet találkozol majd a lakberendezési katalógusokban!

2024 év színe: Peach Fuzz

Új irányt adhat az, hogy idén megjelenhetnek a színes konyhák, amivel végre megmutathatjuk a merészebb oldalunkat is! Légy Te is kreatív, s válassz nyugodtan a megszokott dizájntól elrugaszkodottabb belsőépítészeti elemeket!

2024-ben megjelenhetnek a színes konyhák

Ha érzed, hogy valami újra vágynál, akkor mentsd el ezt a bejegyzést!

#vizsuart #lakberendezés #belsőépítészet #interiordesign #2024 #trend #ingatlan #otthon #mindenamiotthon #énotthon #természetesség #natural