06 30 996 80 96 vinkovics.zsuzsa@gmail.com

Stumpf Beáta (27)
“Nagyon tetszett a tanfolyam, most épp aktuális számomra a téma a közelgő felújításunk kapcsán. Örültem, hogy átfogó volt a tanfolyam és hogy konkrét segítséget kaptam arra vonatkozóan, hogyan vágjak bele egy ilyen komplex dologba. A hangulat pedig közvetlen volt.”

Szabó Zsófia (31)
“Összességében nagyon jó mankó volt volt arra, hogy mi mindenre figyeljek oda. Mindegyik téma nagyon érdekel, úgyhogy jövök még!”

Kitzinger Szonja (Otthon, édes bloggere)
“Rendszerező, alapos, gondolatébresztő. Tökéletes arra, hogy a laikus rájöjjön: neki bizony lakberendezőre van szüksége :-)”

Szántai Renáta (21 éves)
“Az előadásmódod nagyon-nagyon tetszett! A benned lévő lendületességet átadtad, nagyon sok ötletem támadt, amíg prezentáltál….”

Szoboszlai Kinga (40)
“Jó összefoglalót kaptam. Elgondolkodtató egy felújítás előtt állónak, segít végiggondolni a folyamatokat, lépéseket. Folytatom!.”

Anna
“Köszönöm, hasznos és inspiráló volt, megerősítést kaptam olyan dolgokhoz, amikről már voltak elképzeléseim, és kaptam egészen új szempontokat is.”

Winkler Diána (33)
“A színterápia számomra szuper volt, és az a konkrét ötlet, hogy a rózsaszín az arannyal milyen friss és elegáns, azonnali cselekvésre késztet. .-)”

Szabó Vivien (27)
“Nagyon szuper volt a színek összeállítása. Köszönöm szépen! )”

Gyónfalvi Anita (34)
“Betekintést nyertem az alapokhoz, remek volt a stílusok és a szín téma is. Folytatni fogom!”

Winkler Viktória (32)
“Partnercégként vettem részt ezen a workshopon, aminek a stílusgyakorlatok tartalma segít az ügyfelek magasabb fokú kiszolgálásában. Úgy érzem, hogy az ügyfelek bizonytalanságait és választásait jobban tudom majd segíteni, irányítani, megérteni.”

Tóthné Nagy Zsuzsi (36)
“A workshop nagyon jó kiinduló pontot adott házunk berendezéséhez.”

Lantos Judit
“Imádtam a stílusok és a színek témákat. Nagyon tetszett, megkaptam azokat a fogódzókat, amelyen már el tudok indulni”