06 30 996 80 96 vinkovics.zsuzsa@gmail.com

ÁLOMOTTHON Lakberendezési workshop sorozat

 ÁLOMOTTHONUNK sosem egy elérhetetlen vízió, mint inkább egy részletekig végiggondolt, a változásra és változtatásra kész, tudatosan megkomponált terv és kivitelezés eredménye. Az álomotthon feltölt és inspirál minket a hétköznapokban. Ennek eléréséhez azonban rengeteg kérdésre kell tudnunk választ találni. Ezek a kérdések azonban nemcsak műszaki jellegűek, hanem szinte tükröt tartva magunk elé, kell felfedni a legbenső vágyainkat, személyiségünket, szokásainkat, s funkcióinkat. Ennek megfelelően a tervezési szakasz olyan önanalízisnek, vagy akár egy olyan személyiség fejlesztő tréningnek is betudható, amelyben a stílusok, a kedvelt színek, az anyagválasztások és funkciókiosztások kapcsán vagyunk kénytelenek megismerni önmagunkat. A műszaki tartalmat pedig csak ezt követve tudjuk megfelelően kialakítani, megtervezni.

ÁLOMOTTHONUNK megvalósításának kiindulópontja tehát egy olyan TERV, amelyben igyekszünk minden felmerülő kérdésre megfelelni, s jó hír, hogy egy ilyen sikeres tervet bárki elkészíthet megfelelő támasz, vezetett koncepció mellett.

Ehhez nyújt átfogó segítséget ez a WORKSHOP sorozat, amelynek célja az, hogy minden résztvevő eljusson álomotthona komplett megtervezéséhez. Egy olyan lehetőséget kínál az Álomotthon workshop, amelyben egy terv elkészítését, annak szakaszait vesszük végig, s adunk konkrét válaszokat a követendő stílus, szín- és anyaghasználat, a funkciók optimális kialakítása, valamint az alaprajzok és a világítás megtervezésének tekintetében is, hogy aztán öröm legyen hazamenni, s élmény legyen otthon lenni. Az öt alkalmas workshop szigorúan kis létszámú csoportként (5+1) indul, hogy minden résztvevő valóban a saját lakberendezési tervével lehessen gazdagabb, a csoport dinamikája, valamint a személyes konzultációk pedig tartalmat és pluszinformációkat is a felszínre hozhatnak.

KATTINTS A JELENTKEZÉSHEZ!

vinkovics.zsuzsa@gmail.com

06 30 996 80 96