Instagram Facebook
FEL
  /  Lakberendezés   /  Végre! Jó HÍREK az árakról!

Végre! Jó HÍREK az árakról!

Lakberendezési díjak, tervezési árak

Felbolydult világunkban joggal érezhetjük azt, hogy az élet próbára teszi türelmünket, tudatosságunkat, higgadtságunkat. Hol a covid okozta bezártsággal, leállásokkal kell megküzdenünk, hol a szomszédunkban folyó háború hoz fel generációs sebeket és félelmeket. S ha nem lenne még mindez elég, akkor az egyre nehezebb gazdasági környezet dúlja fel a mindennapjainkat, s kényszerít újratervezésre. Ez a sok negatív hatás és a spirálszerűen növekvő árak késztettek arra, hogy szembemenve a tendenciákkal, jó hírekkel szolgáljak az ügyfeleim számára. Melyek ezek?

A lakberendezési szolgáltatások díjaira (én is) ársapkát húzok, s az év végéig nemcsak változatlan árakat, de kedvezményes lehetőségeket is kínálok, úgymint:

  • a másfél órás, személyes tanácsadásom 63.000.- Ft-os díja 2022. december 31.-ig változatlan. Sőt, most lehetőség van a másfél óra helyett két órás időtartamra is igénybe venni a lakberendezési tanácsadást, természetesen a másfél órás árban.
  • extra lehetőségként bevezetem az egy órás, személyes tanácsadást is, amelynek díja: 49.900.- Ft
  • az idén kiadott tervezési ajánlatok díjai, 2022. december 31.-ig történő megrendelése – írásbeli visszaigazolás, előleg elutalás – esetén változatlanok. Sőt, idei megrendelés esetén az ajánlat kibővül egy 15.000.- Ft-os lakberendezési kuponnal, amelyet 2023.03.31.-ig lehet felhasználni.

További lehetőségekkel, meglepetésekkel, újabb szolgáltatásokkal is készülök, amelyeket folyamatosan közzéteszek. Ne feledjétek a VIZSUart, minden, ami OTTHON!

VIZSUart hálószoba
VIZSUart fürdőszoba
VIZSUart műhely Szentendrén
VIZSUart műhely Szentendrén
VIZSUart nappali a XII. kerületben
VIZSUart étkező a XII. kerületben
VIZSUart nappali Budaörsön
VIZSUart étkező Budaörsön
VIZSUart előszoba a II. kerületben
VIZSUart hálószoba
VIZSUart hálószoba