Instagram Facebook
FEL
  /  Lakberendezés   /  Tedd stílusossá otthonod!

Tedd stílusossá otthonod!

Otthonodat a jól kigondolt lakberendezési tervvel tudod igazán stílusossá tenni, amelyben teret engedsz a színeknek, a személyiségednek megfelelő hangulatnak és az egyedi daraboknak! Válassz egy stílusirányzatot, s azt vidd végig otthonod különböző helyiségein úgy, hogy minden kiválasztott anyag és bútor ebbe a koncepcióba illeszkedjen! Hogyan is …?

A 2023-as év utolsó tervezése egy 120 nm-es, nagy belmagasságú lakás, három otthonná történő átalakítása volt. A magas belmagasságú terek sok esetben egy elegáns, klasszikus teret kívánnak, amit mi egy természetes stílussal megfűszerezve álmodtunk meg.

Törekedj az időtálló harmóniára!

Ezt akár a klasszikus és a naturális elemek vegyítésével is elérheted, amivel egy stílusos és időtálló otthont varázsolhatsz. Ebben fali díszlécek, rozetták, mozaikszerű parketta, különleges anyagok, légies terek és a sok fa jelenjen meg.

Színpalettáját tekintve inkább semleges összhatásban gondolkodj! A bézs, fehér, melegszürke, barna háttérből kiemelkedhet egy erőteljesebb árnyalat, amelyet akár grafikus programmal, vagy a kiválasztott anyagok közös mappába gyűjtésével már a tervasztalon vizualizálhatod is magadnak!

Különleges darabokkal tedd karakteresebbé otthonod!

A tervezett hangulat és színek aztán szinte vezetik a gondolataidat, s minden megrendelés előtt megerősítik (vagy épp elbizonytalanítják) döntésedet! Stílusosabb lesz otthonod, ha különleges darabokban is gondolkodsz! Egy-egy különleges anyag, vagy lámpa, vagy egyedi bútor nemcsak karakteresebbé teszik otthonodat, de fókuszpontjaid főszereplőjévé is válnak.

Személyes kedvencek

A végére pedig csak a személyes tárgyaidat kell az adott térbe elhelyezned! Ezek lehetnek örökölt, ajándékba kapott, vagy egy vakáción megszólított darabok, amelyekkel még stílusosabbá tetted otthonodat!

A legfontosabb, hogy már a tervasztalon beszeress a részletekbe, hogy aztán a megvalósult látvány örömöt hozzon a mindennapokban!

Tedd stílusossá otthonod!

#lakberendezés #belsőépítészet #otthon #ingatlan #mindenamiotthon #énotthon #ingatlanközvetítőt #vizsuart #vinkovicszsuzsa