06 30 996 80 96 vinkovics.zsuzsa@gmail.com

Érdekes változást figyelhetünk meg , ha időnként visszatekintünk saját utunkra. Meglepődve tapasztalhatjuk, hogy egy hobbi hogyan válhat munkává, a tanulás tudássá, egy ötlet vízióvá. Érdeklődésemnek köszönhetően született meg a VIZSUart lakberendezés, amivel a hobbim – immár 10 éve – a munkámmá fejlődött, s az ötlet, hogy mindenkit megillett az egyedi, harmonikus otthon, vízióvá.

Ehhez hívtam életre workshopjaimat, amely lehetőséget ad hobbi lakberendezőknek, az álomotthonra vágyóknak, az építkezőknek, lakásfelújítóknak, vagy akár partnereimnek arra, hogy az itt megszerzett tudásanyag és gyakorlati feladatok segítségével megtervezhetik saját otthonuk átalakítását is. Számos lakberendezési tanfolyam elméleti síkon működik, ami ugyan számos információval szolgálhat, de a valós problémák, a gyakorlati tanácsadás, az esetiség, a kérdésfeltevés és a személyre szabottság hiányzik belőle, s elkerüli azt a célközönséget, amely saját otthonára koncentrálva kíván „csak” a lakberendezés területére lépni.

Workshopjaim témakörét úgy találtam ki, hogy lefedje egy tér tervezésével kapcsolatban felmerülő valamennyi feladatot, de a témákra bontás megadja az érdeklődőknek a választás lehetőségét is.

Hol találkozhattál velem?

  • VIZSUart lakberendezés alapítójaként számos családi ház, otthon, iroda átalakítását terveztem meg.
  • VIZSUart bloggereként az Index és a Bien oldalak egy-egy cikkanyagát írom.
  • Home staging szakértőként néhány otthon eladás előtti felkészítését segítettem.
  • Az UP! Pincétől a Padlásig online újság szerkesztését vállaltam.
  • Munkáimat folyamatosan publikálja: A Mi Otthonunk, Lakáskultúra, Otthon, Otthonok és megoldások

vinkovics.zsuzsa@gmail.com

06 30 996 80 96